Bivši dečko upao Nataši u kuću, sjekirom razbio prozor, njenog muža polio kiselinom

Nataša Mićunović kaže da je u njenu kuću, u kojoj živi s mužem Sašom i dvoje dece, upao Milivoje J. (33), bivši robijaš, i brutalno ih maltretirao.

Nataša kaže da se napad desio 5. decembra i da je M. J. od tada u bjekstvu, a njena porodica u strahu da se ne vrati i ne dokrajči ih.

– On je opasan čovjek. Nedavno je izašao iz zatvora, a ovo nije prvi put da mi dolazi u kuću i maltretira mog muža. Da zlo bude veće, u trenutku napada kod kuće je bila i moja i Sašina kćerka (3), koja je sada istraumirana. M. J. sam upoznala prije sedam godina i bili smo u vezi oko godinu dana. Raskinuli smo kad je otišao u zatvor da služi kaznu za silovanje. Bio je osuđen na četiri godine, a poslije toga je robijao još dvije godine, ne znam za koje djelo. Ove godine je izašao iz zatvora i od tada živim u paklu – priča za Kurir uznemirena Nataša.

– On je 5. decembra oko 8.20 došao kod mene. Lupao je na vrata i kroz prozor sam vidjela da je to on sa još jednim mladićem. Nisam htjela da otvorim, ali je sjekirom razbio prozor. Polomljeno staklo rasjeklo je mog muža po ruci i licu, a M. J. nam je bukvalno uletio u krevet kroz razbijeni prozor. U rukama je imao i dvije flaše sone kiseline. Otvorio je jednu i polio Sašu, a ja sam uspjela da pobjegnem do obližnje škole, odakle sam pozvala policiju. Bila sam samo u donjem vešu, od straha nisam stigla ni da se obučem – prepričava strahotu Nataša.

Dodaje da je navodno napadač potrčao za njom, ali nije uspio da je stigne.

– Onda se vratio i nasrnuo na Sašu, ali je uspio da pobjegne. Dok policija nije došla, porazbijao nam je sve po kući i probudio kćerku. Dijete je vrištalo, a on joj je vikao da šuti i da spava. Ona se pokrila ćebetom preko glave i policajac ju je tako zatekao. Tresla se od straha – kaže sagovornica.

Ne smijemo da spavamo

Prema njenim riječima, M. J. je uspio da pobjegne, a policija je privela njegovog saučesnika.

– Morali smo da se sklonimo iz kuće jer je rekao da će nas ubiti. Kćerka i sin, koji je u vrijeme napada bio u školi, prepričavaju kako je čika tukao tatu. Ne smijemo da spavamo, a sin u školu ide sa motkom, ako ga presretne – očajna je Nataša.

Možda vam se svidi

Leave A Reply