Bivša i sadašnja djevojka skočile u rijeku da vide koju će momak spasiti: Evo šta je on uradio!

Čovjek se našao u nimalo ugodnoj situaciji kada su njegova sadašnja i bivša djevojka skočile u rijeku kako bi vidjele koju više voli, odnosno koju će spasiti.

Zbunjeni Wu Hsia (21) je prekinuo vezu s Jun Tang (20) nakon što je upoznao novu ljubav Rong Tsao (22). No, tokom sljedeća tri mjeseca, uporna Jun ga je stalno gnjavila tražeči da joj se vrati, pa je Wu odlučio organizirati sastanak na kojem će se sastati sve troje.

– Bilo mi je dosta zanovijetanja i bivše i sadašnje djevojke. Rong je prigovarala zbog Jun, Jun je prigovarala zbog Rong, meni je to bilo previše.

No, kada su se napokon sastali, situacija se samo pogoršala.

– Djevojke su se počele svađati, a bivša djevojka je bila povrijeđena komentarom sadašnje djevojke, pa je skočila u rijeku i dozivala svog bivšeg momka da je spasi – rekao je glasnogovornik policije.

Nova djevojka se uplašila da bi njen momak stvarno mogao skočiti u rijeku da spasi bivšu djevojku, pa je i ona skočila u vodu. Tada su ga obje dozivale da ih spasi od utapanja.

Wu je skočio u rijeku i izvukao svoju sadašnju djevojku, a zatim je lakše ozlijeđenu djevojku odveo u bolnicu.

Na putu kući nazvao je brata i rekao mu da ode do rijeke i spasi njegovu bivšu djevojku. Njegov brat pozvao je vatrogasce koji su pomogli Jun da izađe iz vode.

I ona je odvedena u bolnicu, ali je ipak sve završilo bez težih ozljeda.

Možda vam se svidi

Comments are closed.