Bibija Kerla: Nudite mi golem novac da izdam Demokratsku frontu, nazivate gadurom…

Bibija Kerla, zastupnica Demokratske fronte u Skupštini Kantona Sarajevo, oglasila se na svom FB profilu povodom najnovijih događaja vezanih za promjenu parlamanentarne većine i nastojanja da se smijeni aktuelna Vlada KS.

Demokratsa fronta je, kao što je poznato, zajedno sa SDA i SBB formirala novu parlemanetarnu većinu, a smim tim i preuzimanje vlasti od do sada vladajuće “Šestorke”.

“Nisam se prodala 2015. kada je mojih 6 kolega napustilo DF i otišlo da dokazuju tzv.”odanost”. Ne prodajem se ni sada”, kaže na početku pisma Kerla, inače nekadašna vrhunska spotašica.

“Dolazili su neki dan “drugari” , nudili tri puta više nego što imam uz DF-u, tražili da kažem cijenu, spominjali kako su valjali mojim mrtvim roditeljima u ratu…Halo, bagro kretenska, ostavite moje mrtve roditelje na miru. Oni su našli svoj smiraj, a vi ako tako nastavite, vjerujte da neću sjediti skrštenih ruku.

Tražite od mene da budem IZDAJNIK, PAPAK. E, pa neće moći, ja jesam ružna (ubiste se tim ublehaškim komentarima), ali me nije stid jer me rodila Mejra, nosim farmerice , a ne suknju i ja znam da sam žensko…

Lažite, pričajte, komentarišite, ali od mene nećete napraviti IZDAJNIKA. Moj izgled i moj privatni život je moja privatna stvar. Do jučer ste me dizali u zvijezde, sada sam gadura, kurva, prevarant, izdajnik”, poručila je zastupnica Bibija Kela u svom obraćanju na društvenim mrežama.

Prenosi Bh-index

Možda vam se svidi

Leave A Reply