Bh. dragulji Tarik i Adnan ostavili bez daha žiri "X Factora"

Regionalni talent show “X Factor Adria” krenuo je u potragu za novom muzičkom senzacijom. Ta potraga se ove godine, uz Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju, proširila i na Hrvatsku. U sinoćnjoj, prvoj emisiji ovog showa, mladi bosanskohercegovački dragulji Tarik Mulaomerovic (19) i Adnan Pacoli (20) zadivili su članove žirija svojim kreativnim nastupom.

Izvedbom sevdalinke, te domaće i strane pjesme, uz akustičnu gitaru, Adnanov beatbox i Tarikov izvanredni glas, najpoznatija estradna imena iz regije, Tonči Huljić, Massimo Savić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač, koji će ove godine biti mentori kandidatima, predvidjeli su ovim mladićima veliki uspjeh. Kako su kazali, čak je i suvišnu bilo da glasaju jer su zaslužili da prođu u drugi krug takmičenja i bez glasanja.

Cijeli region već priča o Sarajlijama koji su “razvalili” u sinoćnjem nastupu. Svi sa velikom željom iščekuju njihovo novo pojavljivanje u showu.

Tarik je već učestvovao u jednom takmičarskom showu “Rat bendova”, a Adnan je poznati beatboxer i član acapella grupe BasicS. Oni će se među 500 izabranih kandidata boriti za svoje mjesto u “X Factoru” na audiciji 28. februara u Beogradu. (Avaz.ba)

Možda vam se svidi

Comments are closed.