Beba upucana u glavu, liječnici se bore za život njezina oca!

Desetomjesečno dojenče, koje je u utorak ujutro u Zadru teško ranjeno u glavu iz vatrenog oružja, upućeno je na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a zadarski liječnici bore se za život njegova oca s prostrijelnim ranama prsnoga koša i glave.

U Zadru je, po zasad neslužbenim informacijama, 55-godišnjak u obiteljskom dvorištu bivše supruge ustrijelio njezina 49-godišnjeg partnera i desetomjesečno dojenče. U policiji su samo potvrdili da se u dvorištu kuće u Kijevskoj ulici zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja.

Od zamjenika sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice dr. Roberta Karla doznaje se da su u bolnicu primljeni otac s više prostrijelnih rana prsnoga koša i glave te desetomjesečno dojenče s prostrijelnom ranom glave.

“Dijete je oko 14 sati upućeno na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu i trenutačno je stabilno iako je ozljeda teška i za život opasna, ali su prognoze dobre. No, otac je u mnogo težem stanju zbog teške prostrijelne rane glave te više rana prsnoga koša. Liječnici se bore za njegov život”, rekao je dr. Karlo.

U zadarskoj Policijskoj upravi provodi se kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, potvrdili su u policiji.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem – stoji u policijskom priopćenju.

Kako je policija potvrdila, Z.S. je već napadao sadašnjeg supruga svoje bivše žene. On je 2002. godine upao u njihov stan, potukao se s M. O.  te pucao kroz vrata stana. Otad im prijeti. Napadač i žena navodno imaju odraslu kćer.

Kakanj-x

Možda vam se svidi

Comments are closed.