Balkanski kralj Roma sletio u Mostar: ”Vidite ovaj avion, samo sam ja u njemu!”

Avion kompanije FlyBosnia sletio je u ponedjeljak u 13.30 sati u Zračnu luku u Mostaru čime je uspostavljena avio veza s Rimom.

Balkanski kralj Roma, Royce King, stigao je avionom u Mostar iz Rima gdje živi s porodicom, novouspostavljenom linijom FlyBosnie, piše mostarski portal Bljesak.info.

”Vidite ovaj avion, samo sam ja u njemu”, kazao je Royce King u videozapisu koji je objavio na Facebook profilu najavljujući svoj dolazak u Sarajevo.

Inače, najpoznatiji balkanski Rom iz rodnog Splita otišao je prije 40 godina s roditeljima. Preselio se u Rim i tamo sada raskošno živi s obitelji. Ime Royce King uzeo je zbog omiljene marke automobila Rolls-Royce, dok njegovo pravo ime, koje je dobio po rođenju, nitko ne zna.

Njegovi snimci na društvenim mrežama imaju više milijuna pregleda. Voli putovati, dobro zarađuje, ali novac brzo i potroši. Kako kaže, novac troši isključivo na kvalitetan život i putovanja.

”Sve što zaradim, ja i potrošim. Ne žalim, dao sam 6.000 eura pjevaču, jer je pogodio koju pjesmu volim. Živim život punim plućima i zato me ljudi vole. Ženio sam se šest ili sedam puta, ni sam ne znam točno”, dodao je.

Fascinira Rome iz svih krajeva svijeta, a posebno one iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Kasina, žene, automobili i muzika obilježili su videozapiise koje Rojs objavljuje na društvenim mrežama. Često organizira razna druženja u svojoj luksuznoj kući, ali i po raznim restoranima i klubovima širom Europe. Tu ga redovno prate pjevači s estrade iz cijele regije, od kojih su mu mnogi prijatelji.

Podsjetimo, avion kompanije FlyBosnia sletio je u ponedjeljak u 13.30 sati u Zračnu luku u Mostaru čime je uspostavljena avio veza s Rimom. Ovaj avioprijevoznik povezivat će Rim i Mostar tokom cijele godine, svakog ponedjeljka avionomAirbus A319. Karte će koštati 55 eura, a poseban naglasak na uspostavljanju te linije stavljen je na Međugorje.

Možda vam se svidi

Leave A Reply