Bali-beg u strahu, prijete mu otmicom djeteta

Iako mnogi misle da bogatstvo i slava donose sreću u životu, jedan od omiljenih turskih glumaca, Burak Ozcivit, kojeg pamtimo po ulozi Bali-bega u popularnoj seriji Sulejman Veličanstveni, nedavno je otkrio da mu je upravo slava donijela najveće probleme.

Izvor blizak glumcu otkrio je da Burak ima problema s kriminalcima zbog luksuzne vile, koja se nalazi nedaleko od Istanbula, a koju je kupio nakon što je saznao da je njegova supruga trudna. Burak je kuću platio više od četiri miliona KM jer su se on i supruga složili da je idealna za njihovu malu porodicu.

Iako su im agenti za prodaju nekretnina nudili još nekoliko primamljivih imanja, poznati par nije želio odustati od vile. Problem je nastao kada je Burak saznao da je još neko zainteresovan za taj posjed i da mu cijena nije važna, prenosi “Story“.

Kako je glumac prvi dao kaparu, drugi je kupac ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidjelo što je ostao bez vile koju je po svaku cijenu želio upisati u svoju imovinsku karticu.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

avatar