Arapski princ nudi Kim milion dolara da provede noć s njim

1.5 miliona KM za noć provedenu s njim prije nekoliko sedmica ponudio je starleti Adel Al-Otaibi pored jednog od brojnih ‘selfija’ koje je objavila na Instagramu.

Opera Ball in Vienna

Jedan princ iz Saudijske Arabije navodno je starleti na društvenoj mreži ponudio milion dolara, to jest, oko 1.5 miliona KM, da provede noć s njim. To ne bi bilo toliko neobično da prijatelji ne tvrde da je Kim Kardashian (34) pristala te da će u januaru biti prinčeva posebna gošća u Saudijskoj Arabiji.

Prije nekoliko tjedana Adel Al-Otaibi, pišu strani mediji, pored jednog od brojnih ‘selfija’ koje je Kim objavila na Instagramu ponudio joj je milion dolara po večeri.

ACRIA's 19th Annual Holiday Dinner Benefit - New YorkSupruga Kanyea Westa (37) i majka malene North (1) već je pristala izaći s muškarcem, koji joj nije partner, u zamjenu za novac. Prošle godine bila je pratilja milijarderu Richardu Lugneru (81) na tradicionalnim bečkom Opernom balu. Platio joj je 2,75 miliona kuna, a kasnije je požalio jer mu je bila jako dosadna, a nije htjela ni plesati s njim. Starleta pak tvrdi da je austrijski građevinski poduzetnik prema njoj bio agresivan i grub i da ju je pokušao namamiti da ostanu sami zajedno.

Možda vam se svidi

Comments are closed.