Anđelka Prpić: Ljudi mi ne vjeruju da se zaista zovem Anđelka

Glumica Anđelka Prpić, osvojila je srca publike u regionu glavnom ulogom u seriji “Andrija i Anđelka” u kojoj je partner bio crnogorski glumac Andrija Milošević.

Iako ju je publika upoznala i kroz seriju “Žene sa Dedinja”, a potom gledala u ulozi voditeljke na TV b92, upravo joj je imenjakinja iz serije koju smo pratili na TV Prva donijela veliku popularnost kako u Srbiji, tako i u susjedstvu.

“Drago mi je i ponekad jako smiješno kada mi muškarci priđu i gotovo ljutito kažu kako sam ista njihova supruga, djevojka i slično. Ima i jedna zanimljiva priča. Jedan nam je ljubazan gospodin u restoranu ustupio mjesto za svojim stolom jer u restoranu više nije bilo nijedno slobodno, a on je želio samo popiti piće do kraja i nakon toga otići kući. Usput je iskoristio priliku da mi se izvini što mi dosađuje, ali da me mora pitati koliko mi je vremena bilo potrebno da se naviknem da me sada svi zovu Anđelka. Rekla sam mu: Evo, jedno 32 i po godine”, kazala je šarmantna glumica iz Požarevca za hrvatsko izdanje magazina Story.

Njena televizijska karijera uskoro dobija nastavak u Hrvatskoj gdje će uskoro početi da snima seriju za jednu tamošnju TV produkcijsku kuću.

Leave A Reply