Amel Tuka uputio poruku Kakanjcima, dok mu se u Kaknju sprema šampionski doček

Na službeni Facebook-profil Općine Kakanj stigla je fotografija (u prilogu) i poruka koju je uputio naš šampion Amel Tuka.

11780589_10206895040116689_1570171420_n

U poruci se kaže:

“Svim građanima Kaknja se zahvaljujem za veliku podršku koju mi pružaju, te im poručujem da su oni velikim dijelom zaslužni za moje rezultate.

Posebne izraze zahvalnosti upućujem načelniku Općine Kakanj Nerminu Mandri koji mi je pružao podršku od samog početka moje karijere.

Poseban pozdrav upućujem i za moju zlatnu generaciju mašinskih tehničara i najbolju Srednju tehničku školu “Kemal Kapetanović”  Kakanj kao i sve profesore u ovoj školi”.


Amel Tuka će u svom Kaknju biti doček onako kako i dolikuje šampionima

Naš šampion, Kakanjac, Amel Tuka u svom gradu Kaknju bit će dočekan onako kako i dolikuje šampionima. U Općini Kakanj ovih dana traju intenzivne aktivnosti na pripremi dočeka.

“Amel zaslužuje dostojanstven doček i zato smo pokrenuli aktivnosti da organiziramo doček na kojem ćemo pozdraviti našeg šampiona u njegovom gradu Kaknju, u gradu koji zasluženo nosi epitet – grad šampiona”, rekao je načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

O tačnom datumu, terminu i mjestu dočeka javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Građane Kaknja i građane drugih općina i gradova iz naše lijepe i jedine domovine BiH pozivamo da masovno prisustvuju dočeku našeg šampiona u njegovom gradu Kaknju.

Čuvajte glas do dočeka da ga gromoglasno pozdravimo, pripremite dlanove za snažan pljesak, ponesite u srcu ljubav prema Kaknju i domovini BiH jer će i on učiniti isto, dođite na doček za našeg šampiona.

Uskoro više informacija.

(Press Općine Kakanj)

Možda vam se svidi

Comments are closed.