AM SDA KAKANJ ORGANIZOVALA TURNIR U KUGLANJU

Dana 15.02.2016. godine, u organizaciji Asocijacije mladih SDA Kakanj, održan je amaterski turnir u KUGLANJU u Sportskoj dvorani Kakanj.

Turnir je počeo u 19. 00 sati, uvodne napomene dao je Bešić Muamer koji je vodio i sudio turnir. Učešće na tuniru uzelo je 16 takmičara koji su kroz knockout fazu koračali do prvog mjesta.

Najviše sreće i znanja imali su: Kemal Karahodžić koji je osvoji prvo mjesto, zatim Amir Karahodžić drugo i Mirza Čelebić treće mjesto. Čestitamo pobjednicima i pozivamo sve ostale ljubitelje kuglanja da nam se pridruže na rekreaciji koju Asocijacija mladih SDA Kakanj organizuje za svoje članove, aktiviste i simpatizere.

Svojim prisustvom događaj su uveličali: Općinski načelnik g. Nermin Mandra, članovi IO SDA Kakanj g. Ramiz Hasić i g. Edin Aliefendić.

Ovo je bila prilika za druženje, rekreaciju, ali i za razmjenu mišljenja i ideja. Asocijacija mladih nastavlja sa svojim projektima i u bućnosti. Zahvaljujemo svima koji su izdvojili svoje vrijeme i podržali našu aktivnost.

 

Možda vam se svidi

avatar