AKO ŽELITE, NABIJTE GA! Takmičar ZG eksplodirao od bijesa, ostavio ŽIRI u ŠOKU!

Saša Beljanski treći put se takmičio u “Zvezdama Granda”, a nije dobio nijedan glas žirija, sa kojim se posle posvađao.

“Nisam navikao da mi mikrofon stoji kod usta, više volim da ga nabijem…”, rekao je takmičar, misleći na stalak, a Jelena Karleuša se odmah nadovezala:

“Gde bi ti da ga nabiješ?”

“Ja ga ne bih nigde nabijao, možda ako vi želite da ga nabijete, nabijte ga. Čudno mi je, na svirci uvek pojačam”, govorio je Saša.

“To je problem, ono što radiš u kafani. To je problem svih vas”, izjavio je Đorđe David.

“Hoćete li mi reći šta tačno nije u redu? Svaki put nešto, sada kada već pričamo”, bio je drzak takmičar, koji je sve vreme imao namršten izraz lica, prenosi kurir.

Za početak, jako neprijatno komuniciraš, nekulturan si, neprijatan. Falširao si i boja ti je bila odvratna i nazalna. Mikrofon si držao pogrešno, ne kao amater, već kao da nisi pri sebi, tako da je bolje da si ga stavio gde si meni predložio”, bila je jasna Karleuša.

“Nemojte pogrešno da shvatate moje reči, ja to nisam rekao. Vi uporno hoćete da… Neću više ništa, hvala, prijatno”, rekao je Saša i napustio studio, iako nije sačekao da vidi da li će dobiti glas Peđe Medenice, specijalnog gosta.

“To duplo pokazuje tvoj bezobrazluk i nepoštovanje. Mogao si da sačekaš da vidiš hoće li te uzeti Medenica. Idemo dalje”, rekla je Marija.

 

 

(Kakanj-X / Muzika – (KX) )

Možda vam se svidi

avatar