Ahmed Krnjić širi strah u ringu, tri borca odustala od borbe s njim

Cazin je u nedjelju bio domaćin manifestacije „Noć šampiona – Cazin 2019“. Publika je uživala u borbama MMA boraca u kavezu kao i kick-boxu.

Svoj dolazak na ovaj događaj najavili su bivši i aktuelni šampioni Ahmed Krnjić, Adnan Redžović, Enver Šljivar, Almedin Hasanagić, Nermin Bašović, Haris Čutuk, Denis Marjanović, Draženko Ninić, Dževad Poturak, Salko Mahmić, Aldin Avdić, Zijad Rizvanović, Nermin Omerčević…

Upravo su oni ovoj manifestaciji dali dodatnu draž.

Kao što je i najavio Kakanjac Ahmed Krnjić učestvovao je na ovom turniru ali ovaj put je imao potškoće  u dolasku do pobjede. Ne radi se o Ahmedovoj nespremnosti ili grešci nego strah koji širi ringom u kojem nastupa.

Prvi borac odbio je boriti se s njim, tražili su drugog i on je odbio, treći je odbio… Tek četvrti borac iz Crne Gore odlučio je boriti se.

Tako je Ahmed Krnjić došao do još jedne pobjede u nizu.

  • Hvala protivniku iz Crne Gore koji zaslužuje poštovanje jer su mnogi odbili da rade meč, a on je ušao kao četvrta zamjena u zadnjih nekoliko dana – kazao je Krnjić nakon borbe i dodao kako mu je žao zbog publike:

  • Žao mi je što publika nije mogla vidjeti sve ono što sam spremio, ali nadam se da ću im se odužiti idući put.

Na kraju se zahvalio organizatoru na potivu i svojim saradnicima

  • Hvala organizatoru Nijazu Mujiću na pozivu. Hvala mome timu i hvala ljudima koji me podržavaju i prate moje nastupe. Živi i zdravi bili – objavio je na Facebooku.

Ahmed Krnjić je još jednom pokazao da sazlužuje titulu koju nosi.

Gepostet von Ahmed Krnjić am Montag, 30. Dezember 2019

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply