Adi Huskić učesnik showa “Dio Tima”

Za naš portal govorio je Adi Huskić, učesnik Hayatovog showa „Dio Tima“. Već ranije smo pisali o Adijevom uspjehu i njegovoj popularnosti. Trenutno je prošao u TOP 20 takmičara. Kako sam Adi kaže cilj mu je da dođe u finale, pa i da pobijedi ako mu se pruži prilika.

Ušao si u TO12631565_10208584197227745_6205395124488839443_nP 20, kako se osjećaš, da li Vam prija popularnost?

–   “Zasigurno da popularnost prija, nije sada velika popularnost, ovo mi je prvi put da se takmičim u nekom showu i sigurno sam zadovoljan jer sam ovako daleko došao.”

Počelo se špekulisati o Vašem singlu, možeš li nam pojasniti o čemu je riječ?

 –  “Novi single radim naporno sa producentom Amirom Šehićem, demo snimak je već urađen, mogu vam reći da će biti u skorijem periodu promocija, bit ćete blagovremeno obavješteni.”

Da li ima više ponuda za nastupe nego prije?

–   “Apsolutno da ima, radim po caffe barovima, svadbama, rođendanima, za sve prilike sam tu.”

Kako Vaša popularnost utječe na vas, da li imaš djevojku ?

–    “Pokušavam ostati onaj stari, trudim se da prema svima budem ljubazan i iskren, a da li djevojku imam, to je sada ipak mala tajna.”

Koji su Vaši ciljevi i ambicije za novu godinu koja je već uveliko počela?

 –    “Trenutno mi je cilj da ostavim što bolji dojam  u showu i da promovišem single, ako bude sve išlo po planu, možemo se nadati da i album izdam uskoro.”

 

Ekipa portala Kakanj-x.com želi  Adiju puno uspjeha sa novim singleom i da ostvari što bolji plasman u showu „Dio Tima“.

 

(Alibašić Kemal – Kakanj-X)

Možda vam se svidi

Leave A Reply