-1.1 C
Kakanj
Utorak, 26 Januara, 2021

8. mart u Real centru: Poseban užitak i specijalna iznenađenja za pripadnice ljepšeg spola

Dan žena je dan kada se ženama posvećuje posebna pažnja i zato ne propustite priliku da posjetite Real centar upravo tog 8. marta a  posebno u periodu od 10h do 18h. Sve posjetitljke centra očekuje poseban užitak uz specijalna iznenađenja.

Kutak ljepote je mjesto gdje možete uljepšati svoj izgled Avon i Oriflame kozmetikom, opustiti se uz stručno osoblje, te zablistati pod četkama profesionalnog šminkera, a sve to potpuno besplatno.

Svoju ljepotu svaka žena je jednom u životu poželjela ovjekovječiti photoshootingom u želji da zablista kao model za modni časopis, a ovog dana žena,  od 18 sati Real centar će upravo to omogućiti svim pripadnicama ljepšeg spola.

Na ovaj praznik kada slavimo žene svi posjetioci mogu učiniti i dobro djelo i podržati žene i djevojke kupovinom njihovih proizvoda na sajmu koji će se održati u terminu od 10 do 18 sati, a sve u cilju što veće podrške. Na sajmu će svoje proizvode izložiti: Nakit by Nejra Musić, Prirodna kozmetika by Asja, Rukotvorine i suveniri Kadić – Vitez, Kožna galanterija Džudžo, Stap – Milk Zenica.

Za najsretnije dame pripremili smo poklon vaučere, dok za vrijeme predaha od navedenih sadržaja mogu iskoristiti posebnu gastro ponudu po vrlo niskim cijenama.

Dar od srca na Dan žena!
Vaš Real centar.

(Sponzorisan članak)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO