7 loših osobina Vage zbog kojih je drugi vide kao negativca

Površnost

Vage najviše cijene ljepotu i eleganciju pa često zanemaruju tuđe nedostatke skrivene ispod prijatne spoljašnjosti. Na osnovu izgleda favorizovaće privlačnije na štetu manje privlačnih ne mareći za unutrašnje osobine.

Lijenost

Nekada ni ne žele da se potrude da bi nešto dobile nego čekaju da im to bude dato na tacni. Njihova je lijenost još izraženija ako treba nekom da pomognu.

Razmaženost

Budući da žele da ostavljaju utisak imućne i društveno uklopljene osobe, Vage troše veliki dio plate na imidž: izlaze na otmjena mjesta, nose firmiranu odjeću i koriste skupe kozmetičke proizvode.

Nesamostalnost

Smatraju brak vrhunskim životnim dostignućem, a samoću sramotom i promašajem. Radije će ući u vezu s pojedincem koji im ne odgovara nego biti solo, a onda će partneru iza leđa tražiti bolja rješenja.

Koketnost

Vaga je izumjela umjetnost flertovanja. U stanju je da koketira s bilo kim dopadljivim samo da vidi njegovu reakciju. Nikada ne možete biti sigurni koketira li ili je samo ljubazna prema vama. Ako vam je ljubavni partner, budite zabrinuti jer se upušta u preljubu prije nego što trepnete.

Nepouzdanost

Nije se proslavila baš ni po tome što lako mijenja mišljenje pod uticajem drugih ljudi, medija i reklama. Teško je osloniti se na njenu riječ i smatrati bilo koju njenu odluku konačnom.

Neodlučnost

Vagama je odbojna i sama pomisao da su pod pritiskom. Zbog predomišljanja propuštaju dobre prilike i upadaju u neprijatne situacije. Ako su prisiljene brzo da odluče, radije će se povući i prepustiti tu obavezu nekom drugom, piše “tportal“.

Možda vam se svidi

avatar