4 horoskopska znaka kojima će život biti pakao do 20. marta

Ovan

Možda se osjećate kao da imate manje energije nego obično. Treba vam neka strast, koja se vjerovatno neće pojaviti. Međutim, ne dozvolite da vas ovo savlada. U ovom periodu dajte sebi potreban odmor.

Koristite ovu sezonu da se povežete sa svojim unutrašnjim glasom i istražite svoje sposobnosti. Uzmite vremena za sebe, jer će uskoro sve proći.

Lav

Ovaj period će biti zaista emotivan i vjerovatno će doći do fizičkih i intimnih problema. Moguće je da imate ozbiljnih problema s dugovima, porezima ili nekom vrstom nasljeđa.

Pokušajte da ne mislite previše o tome. Uzmite vremena za sebe i zapamtite – ne morate stalno biti pozitivni. Ima vremena i mjesta za sve.

Strijelac

Za većinu Strijelaca, 2019. je do sada bila odlična. Ali sezona Riba će biti malo drugačija. Primijetit ćete da se vaše raspoloženje mijenja češće nego obično i osjećat ćete se kao da ste na pogrešnom mjestu.

Pobijedite ovaj period i napunite baterije jer ćete se vrlo brzo vratiti u igru.

Vodolija

Iako ovo za vas neće biti najgori period u godini i dalje će biti nekih komplikacija. Važno je razmisliti o svom zdravlju, budžetu i odnosu s novcem.

Takođe, tokom ovog perioda bi trebalo da dobro razmotrite vašu vrijednost. Imate li dobar odnos s ljudima koji su vam najbliži? Ne dozvolite da vas drugi iskorišćavaju, piše “Ženski magazin“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply