Kad god ovaj igrač postigne gol, neko od poznatih umre !

Ono što povezuje Bin Ladena, osnivača Appla Steve Jobsa, bivšeg libijskog lidera Moammera Gadaffija, legendarnu pjevačicu Whitney Houston i hollywoodskog glumca Paula Walkera je njihova smrt.

Na prvi pogled to nije ništa neuobičajeno, ali kada u sve ovo ubacimo ime Arsenalovg igrača Aarona Ramseya odjednom imamo tajnu, jer svaki od pet navedenih je umro gotovo odmah nakon što je Arsenalov igrač postigao pogodak.

Tako recimo, 1. maja 2011 godine je Ramsey pogodio protiv Manchester uniteda na Emiratesu, a dan poslije 2. maja je Osama bin Laden ubijen od strane američke vojske u Pakistanu. Bil laden je ubijen u svojoj 54-oj godini života.

Drugog oktobra 2011. godine je Ramsey pogodio protiv Spursa na White Heart Laneu, a petog oktobra je osnivač Applea Steve Jobs umro u svojoj kući u Kaliforniji nakon duge borbe s rakom pankreasa.

KakanjRamsey1

Istog tog mjeseca, 19. oktobra je Ramsey u sudijskoj nadoknadio pogdio protiv Marseillesa u utakmici Lige šampiona. Dan poslije je Moammer Gadaffi zarobljen od strane pobunjenika blizu svoje kuće u Sirti, te je premio od silnih povreda. Gadaffi je umro u svojoj 69-oj godini života – piše kakanj-x.com.

U 2012. godini smo izgubili pop divu Whitney Houston. Aaron Ramsey je 11. februara pogodio protiv Sunderlanda, a tog istog dana je pop diva pronađena mrtva u svojoj kući, u kupatilu u Los Angelesu. Whitney je umrla u svojoj 48-oj godini života.

Ove godine, tačnije 30. novembra je Arsenalov igrač pogodio u pobjedi Arsenala nad Cardiff Cityem, a istog dana je u poslijepodnevnim satima (po američkom vremenu) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji poginuo poznati američki glumac, poznat po serijalu filmova “Fast and furious” Paul Walker u svojoj 40-oj godini života.

Istražio: Emerin AHMETAŠEVIĆ/ kakanj-x.com

KakanjRamsey2

Comments are closed.